ПСЕУДО ИСКАНДЕР: Извештај уочи битке


ИЗВЕШТАЈ УОЧИ БОЈА

Утваре су све ближе. Њихова супстанца страна је дану и страна оку, које све више чкиљи. Ко опкољава зидине већ срушене и разнете по дољама Новога Вавилона. Црн и густ дим диже се из крематоријума слободе и воњ паклени допире промовисан као рајски благоух. Сва се лицемерна цивилизација полако показује у правом светлу. Толико моћне силе, које себи дају за право порицање Бога указују се на видику хоризонт мењајући у коначност.

Борба је све отворенија и тражи се од ратника светлости, читај овде ратника светости, јавно да викне, као што су и Георгије, Димитрије, Прокопије, Лазар... Сами се отац лажи овде испољава и ради директно преко ођавољених људи који гори од демона постају. Све те зидове који су рушени по наговору и директивом, треба окаљати и запушити Содомом. Јер свети осташе темељи намучених богомоља и гробови намученог народа.

У граду лажног светла утваре пију шампањац, а у развалине Царства насрћу као побеснело зверје и све затечене убожјаке међу темељима кољу и пале и месо њихово бацају људождерима. Док у далеком граду порока повлаче ручице једноруких машина и врте кругове збира Звери већ препознате Јованом са Патмоса, крваву надницу шаљу у далеке земље и спремају главосече за бербу.

Затире се име и свака успомена и трагови у генима и залутали пигменти на пољима старих мајстора. И тон можда прошао преко неке жице или писка бере се и баца у огањ, који предпаклени би требао да буде. Играју блуднице око земаљске кугле и дегенерисана лица са екрана контроле ума шаљу својим, пискавим и отеклим гласовима и немаскираним лицима. Шљам шљама и отпад отпада се устоличио на трон света.

Трошна је снага и свет који у злу лежи већ у њега тоне. Умови здрави, духови небески и деца Божја траже тихо пристаниште да се искцају са Титаника времена. За то време синови погибли трагају, копају по миру за васкрсење припремљеном и вичу да Бога нема. Синови погибли у ћелију своје нокте забијају и вичу крај јој нема Бога. Синови противљења гледају себе у огледало и вичу на своје лице ниси ти боголик него мајмунолик. Људи овакве науке постају креатуре лажног постања и зомбији, читај мртви већ иако живи. Прикључени на апарате, штаке ума и супституте душе.

Као да трубе у даљини одјекују за светом и човеком домаћином његовим. На изборима слободе сатанске људи изабрали Превару. И вапију за њим сада и призивају га и црни и црвени, и просјаци и богаташи, и затвореници у затворима и затвореници у градовима, и угледају се на њега сина противљења и погибли. Тачке се историје приближавају концу и припрема се позив. Јер удвајач већ је дубоко зашао у домове, зашао у утробе мајки и сече нове изданке. Плеви коров светлости, читај светости. Благодатни коров који рода даје и по десет и по тридесет и по сто. Коров света, а жито живота Неба, со соли.

Подај Господе снаге да се до краја издржи у светлости, у светости и врлини тобом пројављеној. Придржи браћу моју, па и мене најслабијег се сети.

Псеудо Искандер

Коментари