субота, 14. март 2015.

ИСМАИЛ:

ИСМАИЛ:

Ти си једно од семена
Које треба да испуни свет
И зато што одбачен би
Стално ћеш се враћати
Надомак дома оца
Својега киван и јаростан

По теби назваће се
Многи народи
И многи страхови
У кући оца твојега
Од праведне освете
За грех почињени

Ти си једно од семена
Које ће се разгранати
У племена многа


Нема коментара:

Постави коментар